Panowie jest problem. 11 miesięcy temu zakończyłem cykl na enanie który trwał 3 miesiące 750mg e4d. Nie pytajcie dlaczego ale nie zrobiłem żadnego odbloku, od kilku tygodni zaczynam czuc tego skutki ciagle zmęczenie, niechęć do wszystkiego, kolega nie stoi jak stał itp. Nie chce umoralniania(sam już sobie zdaje z tego co zrobiłem), tylko porady co teraz zrobić czy odblok czy wejść na jakiś krótki cykl i dopiero odblok?
Nie rozumiem po co wchodzić na cykl na 3 miesiące gdzie niewiele w zasadzie na tym zyskasz oprócz fajnego samopoczucia i libido do tego na start 750 testa i bez odbloku xd jakiegoś fajnego doradcę miałeś chyba
Pierw badania kolego bo jak zrobisz odblok a hormony beda Nieuregulowane to dalej bedzie lipa
Tak jak koledzy wyżej napisali . Zrób badania: testosteron, estradiol, prolaktynę, LH i Fsh. Na podstawie tych badań ogarnięta osoba będzie w stanie ci powiedzieć czy jesteś jeszcze zablokowany i czy robić odblok. Takie efekty po 11 miesiącach od cyklu raczej nie mają nic z mim wspólnego - ale to dopiero pokażą badania. Bez tego nic nie rób bo tylko większy burdel zrobisz i latami tego nie odkręcisz
Może badania zrobić?
Jesteś młody chłopak więc organizm sam powinien się zregenerować, ale jeśli jest już problem i kuśka nie staje to ja bym wszedł jeszcze raz na delikatną bombę z hcg i po tym dobry odblok i jak wszystko wróci do normy to bym się zastanowił czy Ci te problemy są potrzebne
Post powinien być podwieszony na przestrogę wszystkim którzy najpierw biją potem myślą… badania to jest podstawa, będziesz wiedział co i jak to ustabilizuj hormony a potem zrob odblok…
Kurde strasznie mnie korci żeby jednak spytać dlaczego nie zrobiłeś odbloku
Hmmm, późno Cię dopadły efekty braku odbloku, troche dziwne że z takim opóźnieniem. Jak się czułeś powiedzmy 6 miesięcy po cyklu?
No to oprócz oczywistej sprawy czyli badań prawie na pewno skończy się na (a przynajmniej ja bym tak zrobił jeśli test będzie w podłodze) wejściu na TRT (nie cykl, tylko normalne TRT 100-150/week), ogarnięcie się trochę, takie dźwignięcie organizmu i wtedy badania i porządny odblok i modlić się żeby organizm dobrze odpowiedział (bo to niestety wcale nie jest takie pewne - a wtedy witam w klubie TRT till death)
Wielu może będzie optowało po prostu robić odblok po zrobienia badań i po tym co tam wyjdzie. Ale ja bym tak nie robił.