Stosował ktoś może koszulkę antypoślizgową do wyciskania leżąc z grip’em i mógłby polecić konkretny model/markę? Na tą chwilę znalazłem w sumie MP i A7. MP tańsza ale o produktach od nich słyszałem mocno mieszane opinie. A7 chyba miała kiedyś dystrybutora w PL ale coś umarło bo widzę tylko na EU. Jakość i długowieczność jest priorytetem. SBD chyba w ogóle niema w asortymencie tego.
Mam A7 i bardzo polecam, jakość super i porządne wykonane. Rozmiar M nawet pasuje dla osób poniżej 170cm
w A7 leg drivem prędzej popchniesz całą łąwkę niż się na niej przesuniesz
kupiłem A7 na ławkę i jestem bardzo zadowolony, w zasadzie to tak mi się w nich wygodnie trenuje, że używam już tylko bar gripów i mam ich z 6, polecam zdecydowanie
Zwykła koszulka bawełniana do tego magnezja na ławkę i ogień. Jeśli siłownia ma z tym problem chociaż nie powinna to naciagnij gumy na ławkę
Ja korzystam od wk
Mam dwa różne cw i sprawdza się
Mam tą A7 i polecam. Ładnie leży i pewnie trzyma na ławce / przy siadzie.
Są inne firmy poza mp, a7 i wk?
Mam bar grip od A7 / MP / WK.
WK nie umywa się jakością do A7 / MP, koszulka jest cienka i mimio że dobrze się klei do ławki to materiał się bardzo rozciąga.
A7 mam kilka wzorów i to praktycznie to samo co MP.
Tak jak napisałeś A7 nie ma już w PL od jakiegoś czasu dlatego najlepszym rozwiązaniem jest MP na chwilę obecną