Siema, jaki smak kfd premium wpc najbardziej polecacie?
Kokos, biala czekolada, lody waniliowe
Ogólnie moim zdaniem wszystkie są spoko, jednakże najbardziej rozczarowała mnie biała czekolada z maliną, aczkolwiek dawno takowe miałem więc może coś się zmieniło na plus.
Osobiście Karmelowo-mleczny jest Top1
Jogurtowo jagodowy i polecam do owsianek kaszy mannej karmelowo mleczny. Nadaje owsiance lub kaszce mannej takie mleczne nuty. Z kodem „MATKON” masz zniżkę na KFD
Dziwne pytanie… przecież każdy z nas ma inne preferencje smakowe. Niżej przykład. Kolega poleca solony karmel a dwóch innych pisze, że najgorszy. Ja też mogę go nawet łopatą na sucho sypać do japy.
Biała czekolada,kokos , mleczna czekolada i słony karmel
Taki, który ci najlepiej będzie smakować. Ja mogę polecić białą czekoladę, Oreo i o smaku ciasteczka a’la snikes. Do tego kup sobie te zielone o smaku naturalnym i zmieszaj, zostaw sobie trochę naturalnego, abyś mógł dodawać do różnych innych posiłków i podbijać białko. Same białka smakowe dla mnie osobiście wydają się słodkie, może dlatego, że ja lubię sporządzić koktajle z małą ilością płynu (około 100-150ml). Można rozrobić porcje np. w 300/400 ml ale wtedy to dopiero jest sikacz.