Androchem Laboratories - Dyskusja, opinie

Co uważacie na temat srodków tej firmy: primobolan, test enan, masteron, npp ? używał któs ?

jeśli chodzi o podstawowe środki to myślę, że będą ok ale już takie egzotyki jak primo, czy halo raczej bym do końca nie zaufał ale ogólnie firma nie jest zła

Miałem mk677

Test enan i trena acet i działa dobrze . Ciekawe jak hg i inne rzeczy

Od kiedy jestem po ciemnej stronie mocy to używam w 90% Androchemu, a enan leci w tle praktycznie przez cały rok. Z ciekawości oznaczyłem sobie teścia z krwi w momencie, kiedy od kilku miesięcy byłem jedynie 125mg e5d, czyli 175mg enana tygodniowo i wynik był ponad 2x norma, także przynajmniej jeżeli chodzi o stężenie testosteronu w oleju jest na pewno ok.

Dodatkowo kiedyś dodałem NPP z Andro w śmiesznej dawce (200mg ew) i czułem działanie. Nawet pojawiło się gino po jednej stronie, więc nandrolon musiał tam siedzieć.

Witam.

Tak jak w temacie chciałem zapytać o Lab AndroChem (AC LABORATOIRES). Czy ktoś w ostatnim czasie próbował czegoś od nich? (SAA, IA, HGH, HGC, orale) prosił bym o wasze opinie bo wiem że kiedyś towar od nich był dobry ale nie wiem jak teraz i bardzo Ciekawi mnie również HGH.

Siema. Ja własnie świeżo kupiłem testa i 0 stanow zapalnych i dziala jak trzeba

Jakiego tescia masz? Daj znać za jakiś czas jak sprawy się maja✌️

Ponad dwa lata bazowałem na androchemie. Bardzo dobry lab.

Wiele środków z Andro używałem i używam dalej nigdy na nic nie mogłem narzekać

Spotkał się ktos z was takim opakowaniem?

Miał ktoś coś z tego labu, jakie opinie?

Androchem ma super orale

fakt, ma bdb orale andro, ale cos jest z wypelnieniem sdrola = mialem po nim cholerne uczulenie (ale to tylko ja)

Jak środki typu cypio,bold i tren warto brać z tego labu?

Smialo bedziesz zadowolony,dobry lab,sprobuj suspensiona bezestrowego jako pre wo,super sprawa. Pozdro

Co powiecie o mk-677 od andro warto sprobować ?

Sam nie brałem, ale słyszałem same dobre opinie o mk od nich.

Mk 677 bardzo dobre , zamówiłem 3 opakawania

Hcg z Andro porównywalne z apteką. Hmg też czuć działanie.

Androchem sprawdzałem jak test, masteron, tren, hcg dbol wszystko gra, wielu znajomych tak samo